Entry 14 - Hello reality

Det var ett tag sedan jag skrev något här... jag har mest förlorat mig själv i spelets värld... I spelet Lunar Knights värld.
Men i förrgår var jag en duktig flicka och gick utomhus, Jag om min fina kompis Linnéa hade en liten photoshoot a la Lolita och det var ytterst trevligt något jag skulle nog kunna göra igen. Dock dagen efter (alltså igår) vaknade jag med ont i halsen och att resa sig upp var en total omöjlighet (utan att få sjukt ont i huvudet och typ svimma) usch usch.
Nu ska jag inte klaga jag mår faktiskt lite bättre. Jag kan förflytta mig i lägenheten utan att det blir svart för ögonen osv... fast jag har fortfarande ont i halsen. D: <----Smiley är nödvändig

Jag kan endast gissa vad som gav mig ont i halsen... och jag tror att det är att jag inte har gått ut något på jätte länge och plötsligt så går jag ut en hel dag osv osv hej då imunförsvar.

Aja jag får mysa i soffan framför film och take out mat.

OVER AND OUT
"...and the wonderful liquid called Tea."

Entry 13 - for love and justice!

Hela sommar lovet har jag kollat på anime. jag började med Le potrait de petite Cossette och nu har jag nästan sett klar på Rozen Maiden och Rozen maiden Träumend och Nu har jag även börjat se om Sailor Moon, Japanskt tal ofc!
To be honest jag var största sailor moon fan-girl:en jag har tilloch med hennes Mån-stav.

Well har inte tid att skriva så mycket mera Moder köpte Lax Terriyaki <--- Min favvo mat rätt

OVER AND OUT

Moon prism power make up


Entry 12 - The Proposal och Früit Cooler

I går var jag på förhandsvisningen av filmen The Proposal med Sandra Bullock och Ryan Renolds och det jag har att säga om filmen är att det är en bra och väldigt rolig film. Kan rekomendera den om man vill skratta lite en regning sommar dag.
 
Filmen handlar om Margret (Sandra Bullock) som är en såndär bok redaktör (som ingen på kontoret gillar) plötsligt får reda på att hos ska bli tillbaka skickad till Kanada då hennes visum har gått ut och avskedad (för hon kan jöh inte jobba från Kanada) då hon i desperation  säger att hon helt plötsligt ska gifta sig med sin assistent (Ryan Renolds) sen handlar det mest om hur hon ska övertala honom och hans familj osv.
Ytterst rolig, inget direkt oväntat slut (det är jöh en amerikansk romantisk komedi typ.)
Jag ger den tre tiaror. Filmen har premiär 24 Juni (smygpremiär den 20 & 21 i vissa biografer.)

Efter Filmen bestämde jag mig även att pröva 7elevens nya Früit cooler - Strawberry Banana och den smakar fantastiskt som godis och himmelrike. Fast det är min smak och den är kanske lite konstig så pröva den och se filmen och bilda eran egna uppfattning.



OVER AND OUT

Sky god master


Entry 11 - The queen of hearts

En ny stil på bloggen! kändes att jag behövde ändra den (den var jöh så tråkig)
Saker jag ändrade:

  • Headern (bilden högst däruppe)
  • La till en söt liten klocka (den till vänster blir det väl)
  • Ändrade bakgrunds bilden
  • Ändrade Kommentar rutan (där man skriver sin komentar... fast jag kommer nog ändra den igen.)

sen vill jag tillägga att headern är  gjort av mig (och ni som inte visste det så ja jag ritade den tjejen och bakgrunden oxå men men)
Den tillhör mig och jag har copyright på den vill ni andvända bilden på något annat sätt får ni kontakta mig först
bilden kommer även finnas på min DeviantART http://QuarterDoll.deviantart.com

OVER AND OUT

Unhallowed...



Entry 10 - Houseki

Jag orkar inte mera. Jag orkar inte bråka med min kompis. Varför försöker jag så desperat bli vän med henne när hon inte ens kan avsätta en - två timmar till mig...(alltid upptagen, sure whatever) fast jag vill inte att de ska sluta så här.
Vad ska man göra??

Jag vill börja skolan igen, so I can take my mind off things.
Jag gillar inte lång ledighet.


OVER AND OUT
The tears that you dropped
Become sparkling jewels that decorate my fingers

Entry 09 - Banboro Koubou

Asiaten i området där jag bor (han liknar Tatsuro från mucc med afro och grymt närsynt på något udda sätt) gick förbi mig idag igen och denna gång tog jag mod till mig och pratade med honom. Han var jätte trevlig och söt på alla sätt och vis. Han ser ut att vara runt 17 men det var han inte... han är 31!!! det var  dagens chock han garvade lite åt min reaktion och nu är jag lite avundsjuk på hans asiat gener som får honom att se så ung ut.

Värsta familje snubben är han oxå med fru och barn... fast han kunde inte svenska direkt och för första gången(trotts att jag var nervös stammade jag inte det har inte hänt sedan jag gick på dagis typ!)
 
Iaf jag köpte lite pennor att uppenbarligen rita med och lita bakelser för att jag är fet(not really)
och sen blev jag helt randomly fotat av en professionell fotograf.

Sen i morse hittade jag hela Aural vampire s album Vampire Ecstasy och min nya fovorit är nog Banboro Koubou den är helt jeffla beroende framkallande!


S om sista grej måste jag lägga in en notis om  att filmen Changeling  med Angelina Jolie är as bra den är baserad på en verklig historia och jag blir arg på att Angelina inte ser ut som hon gör i filmen privat, för i filmen är hon jätte fin... tycker jag.

OVER AND OUT
I am running out of time and I am missing something... you.

Entry 08 - Reading at the telefonplan

Idag satt jag i steck 5 timmar och läste på telefonplans tunnelbane station (sammanlagt 7 timmar då jag satt på morgonen oxå) och det var fan fantastiskt så det lär jag nog göra flera gånger (sen är det kul om man skulle råka träffa på en viss person jag gillar *host* *host*)

Träffade min gamla svenska lärare Mia (en massa nostalgi där) och en gamal bekant från dagis och min förra skola hihi trodde inte att han skulle känna igen mig.

SKOLAVSLUTNING I MORGON wee
Cristal och jag ska vara värsta prinsessorna och sen ska jag äta så mycket sushi jag bara kan och sen ännu mer på resturang sen med mamma  20 bitars sushi med två extra skålar med ris och en hal yakiniku (+ en cola och en cafe cooler från 7 eleven) ligger mitt rekord hitills på.

OVER AND OUT

Smile and wave boys, smile and wave.


Entry 07 - You can stay under my umbrella

Idag var sista riktiga lektionen vilket både var roligt och lite sorgligt. Jag gjorde en krona av äckligt mjuk ståltråd.
och städade ur mitt skåp förväl skåp 199!
 Sen när jag kom hem så la jag mig på soffan och poff så somnade jag, det säger något om mig. och jag som hade tänkt och bertätta om värsta händelserika dagen... eller inte.

Sen väckte i alla fall moder mig och överaskade mig med ett nytt paraply (som funkar som sol paraply/lolita parasol OCH i regn!!)

Nu ska jag limma mina skor för.... 15 gången??? eftersom det regnade.
Och i morgon är jag ledig, undar vad jag ska göra då?... kanske sy klart min underkjol från helvetet.



OVER AND OUT
When it rains, that's the tears from fallen dragons.

Entry 06

Idag gick jag och köpte material till min underkjol (jag köpte inte tyll då det lägger sig jätte snabbt, utan jag köpte organza/organsa??)
jag kunde aldrig tänka mig att sed skulle vara så har fruktansvärt fullkomligt jobbigt ^^''' men nu ska jag igentligen vara sy fast  en rad till och sy i hop skiten, sen lär jag väl ta en bild och lägga ut här.... kanske.

det börjar bli varmt och har inte råd att beställa en underkjol det är därför jag syr en själv (personligen hatar jag att sy underkjolar jag föredrar kjolar och bloomers osv.)

Här är lite bilder på min fina kompis (hon ville ha dem)




Jag tog inte så många rökbilder Linnea :/ förlåt

OVER AND OUT

Mister do you miss me, I miss my mister so.

RSS 2.0