Entry 23 - Soul Kyuumetai

Igår var fantastiskt jaf hade inga planer att gå på lolita mötet men det slutade med att jag gjorde det i sista sekund (jag kände mig lite Out-of-place dock då jag hade en små tjajt kort kort klänning och o plattat hår)
men ialla fall lolita mötet var på det Halwyiska museet (en gammal grevinna samlade på en massa coola grejor och såg till att bygga ett enormt hus (Halwyiska platset) för att matcha, det som senare skulle bli museeumet)
efteråt så köpte moder ett halsband till mich och så gick vi på bio och såg inglorious bastards och det var lika awsome som jag trodde och helt plötsligt var klockan  20.20 och då gick vi och käkade jag åt thailänsk kyckling med basilika och sås/soppan allt låg i var så sjukt stark att jag nästan fick panik (det brände som FAN) och om jag tycker något är starkt då är det jävligt starkt.... fast det var sjukt gott ändå.

Idag har jag gjort... inget... eller jo jag har tjänat 140 ribbons.... för att jag kan
och moder får mig att känna mig så elak bara för att jag bara kan äta oskadade äpplen (sånna som inte har mosiga mörka fläckar eller liknande)
jag hatar mig själv lite nu... stackars äpple
Usch jag är en hemsk människa
 
Le halsband


OVER AND OUT

Act of Demon or the Work of God


Entry 22 - Horizont

I dag blev jag så arg att jag villa bara skada något, en liten viktipetter i min klass kallade mig korkad och agerade som om jag inte kan sy osv och när jag konfronterade honom var han liten bitch. JÄVLA IGEL det är det han är and är liten blod-igel som suger musten ur klassen och sen dissar oss för 3:orna och fattar inte varför vissa är sura på honom.

ARG SKADA ILSKA 

Horizont av MUCC är väldigt trevlig och jag har börjat teckna mera Alphonse Mucha-ish fast inte lika sjukt snyggt som han... but I'll get there... I hope.........
Så jävla fabolus han är och allt är handgjort då han levde på slutet av 1800-talet typ (Ingen jävla photoshop här inte)


OVER AND OUT

Minna no horizonto

Entry 21 - Dolls Of Paradise Design Contest

OMI FUCKING GOD
jag är typ fortfarande chockad jag har blivit en av de 5 semi finalisterna i Dolls of paradise design tävlingen på Den Of Angels(typ största BJD forumet ever)

Jag typ skrek när jag såg det jag hade ingen jävla aning jag skulle bara kolla när tävlingen var över.
Av rösterna så ligger jag tvåa hihi men jag vill inte ta ut segern i förskott det är bara massiv otur

man kan rösta tills den 28 och vinnaren utses den 30 augusti
jag vill vinna so bad detta är typ min första design tävlig
squee

I tell you if i won or not later <3


OVER AND OUT

Skolan börjar i morgon, shit vad tiden går snabbt


Entry 20 - およげ!たいやきくん

Usch vad sämst jag är på att uppdatera... sen har det inte hänt så mycket heller... Förutom att det är offciellt slut på pengar i min familj så jag har levt på makaroner... vilket jag typ älskar så det gör inget! 
Men I veckan var jag på Lolita träff och först var det rätt tråkigt men sen gick vi till gamla stan och körde brännboll med ett paraply och en stackars nalle björn (ja detta finns på film) sen  var all trötta och då gick vi hem till Kamalia och kikade film
och jag blev lite utskälld att jag kom hem halv elva men aja  vem bryr sig?
Sen har jag oxå bakat muffins med Linnéa men vi kollade mest på youtube än bakade... så muffinsen blev mystiska men goda.
Sen nu i går så fick jag fika av Angie (choklad muffin of total doom) och morfar gav mig och moder en bärbar dator som han inte behövde längre (denna dator lär nog så småning om bli mera min sen höhöh med awsome internet uppkoppling)

Oyoge! Tayaki-kun <33 (jag tror jag gillar denna bättre än MUCCs cover OMG)



OVER AND OUT
およげ!たいやきくん ♥

Entry 19 - Radar Love

Idag vaknade jag  4:55 med en otrolig kliande känsla av att lyssna på Radar Love jag fann mig själv att nynna på denna låt så jag började leta igenom alla CD skivor och hittade den!  Amazing
Sen har jag fortsatt på en bild som jag ritade i förrgår och för första gången på jävligt länge kända jag mig riktigt nöjd med mig själv.
(Vill tillägga att det regnar ute och jag älskar regn, och att äta glass i regnet finns typ inget bättre ♥)

Jag tror jag är sjuk. Jag hade ett mindre sammanbrott en mer sorgsen flicka får man leta efter och nu har jag aldrig mått bättre(fast jag har typ on överallt av en konstig andledning), lustigt hur humöret kan svänga.

Nu har dock Radar Love bytts ur mot små glada blues aktiga Miyavi låtar men ah så kan det gå~

OVER AND OUT

In rain and death...


RSS 2.0