Entry 18 - The rising sun

Jag är arg, men jag känner inte villken ilska som helst
Det känns som jag har varit i ett långt förhållande like 3-4 år (fast jag har inte varit i ett sånt förhållande jag är i singular)
iaf och sen har man helt plötsligt blivit dumpad och först blir man ledsen och vill typ dö sen så försöker man rädda det man kan, bara för att misslyckas. Så där står man, Ingen att luta sig mot och utan backup plan och eftersom det var så länge sedan du stog ensam och du trodde att du inte behövde någon back up. 
(Även fast man har vänner/bekanta runt om kring sig kan man fortfarande vara ensam.)
Så känns det, som en ny värld öppnar sig, på ett negativt sätt. Den är stor och förvirrande du har ingen trygghet längre. Du måste stå upp för dig själv och slår någon ner dig finns ingen att hjälpa dig upp.

Den här nya världen slår såklart ner dig och där ligger du förvirrad och det kommer stunder då allt gör ont och du vill gråta. Sen försvinner den känslan du blir kall och alla känslor du kände innan börjar långsamt ruttna bort och ur den vidriga högen växer en ilska upp som sen utvecklas till en fin liten blomma som du trampar ner och går vidare på din lilla livs väg.

Så känner jag nu bara det att min arga blomma inte är en blomma än D:

OVER AND OUT
"There is a house in universe that is called rising sun
and it has been the ruin of many poor boys and god I know, I'm one"
- House of the rising sun

Entry 17 - Lolita loppisen

Igår var det lolita loppis på tokyo stop och jag var där.
Jag kom tidigt, typ 1 timme innan de öppnade och tur var det för strax innan 11 så kom det en massa människor och köade och fler kom hela tiden det var så mycket folk att hela tokyo stopp var över fyllt och kön slingrade sig ut mot övergångstället.

De bästa sakerna till de bästa priserna gick fortast men jag hade tur jag lyckades lägga vantarna på en väldigt söt himmels blå Angelic pretty klänning (800 kr) samt en stor och söt Baby, the stars shine bright headbow (150kr) som matchade klänningen ovanligt bra

sen när det lättade inne i tokyostop... så man kunde röra sig osv så hittade jag ett underbart ihopfällbart Metamophose paraply med deras logga och prickiga detaljer den har jag tyvärr inga bilder på just nu 

jag stannade till kl 17:30 och fick även lite gratis saker
Luddiga vinter öronmuffar (som ska blekas från rosa till vitt)
samt en trevlig ros-krona-ring

Angelic Pretty klänning 

OVER AND OUT
Dance me to the end of love

Entry 16 - the dolls

I förrgår var det en ytterst trevlig filmkväll hos Antika( och pyssel med Bjd-dockorna), vi klädde hupp Angies ena pojke i korsett och lolitakläder och han passade läskigt bra i det. Iaf kvällen började bli morgon och jag tror vi gick och la os vi 3 tiden. Sen ringe moder vid 10:30 och typ störde alla så då var det ingen ide att direkt försöka somna om.

På senare tid känns det som moder har gett mig mera frihet åt att åka i väg helt spontant och komma hem sent (fast hon sa att jag alltid har haft det...*harkel*)
Men för att återgå till ämnet. Efter frukosten så drog jag och Malle och Angie till Mayo-chan(Linn) på ett små spontant mini dockmöte(som jag var tvungen att åka tidigare än önskat ifrån) och det var väldigt trevligt och vi kom på att min pojke jag ska köpa(en docka asså!!) han ska vara som ett litet rådjur och kommer tydligen kallas Bambi(fast han kommer heta Gustaaf med två "a")
Han kommer tilloch med ha små horn och hovar och kanske en liten svans <33 squeee det kommer typ bli cuteness overload.

Sen igår när vi var hos Linn så köpte jag ett par söta akryl ögon (till dockor asså) they are so shiney and I like shiney.
OVER AND OUT
Only 102 days left, let's hold our breath

Entry 15 - Madoka and Barasuishou

Jag funderar på att cosplaya* som Kanaria från Rozen Maiden Men det blir låångt i framtiden.
Jag funderar även på att skaffa en söt liten peruk till lolita i någon färg. jag funderar på gröngrå (då kan jag även andvända den till kanaria cosplayen) eller blond/vit
*Cosplay är att typ klä ut sig till en karaktär från t ex en anime eller manga eller spel och sen "vara" den karaktären

De senaste dagarna har jag typ helt lyssnat på Barasuishou av Mitsumune Shinkichi och Madoka/Shun av Kawaragi Shiho de  låtarna är typ bäst när man känner sig lite... ledsen som jag har kännt typ hela sommarlovet. Fast jag vet inte om "ledsen" är det rätta ordet jag känner mig mera ner tygnd, att andas är jobbigt... som om man typ är jätte ledsen och gråter en massa... bara det att jag inte gråter.
(Jag önskar nästan att jag gjorde det.)

Näh nu ska jag sy en söt liten klänning och rycka upp mig själv!!
Bilden finns på min DA http://quarterdoll.deviantart.com


OVER AND OUT

Even the footprints remaining at this place
begin to disappear and distort... like scars.


RSS 2.0